rosa basic o nama

Dr Rosa Bašić

Dr Rosa Bašić, doktor stomatologije, osnivač je Stomatološke ordinacije "dr Rosa Bašić". Medicinski fakultet u Novom Sadu, odsek Stomatologija, završila je 2010. godine, kao uspešan student, prva od svoje generacije, sa visokim prosekom. Diplomski ispit iz oralne hirurgije položila je sa ocenom 10.

Svoja prva iskustva na polju stomatologije i oralne hirurgije stiče uz svog strica dr Slobodana Rakite, specijaliste oralne hirurgije. Narednih sedam godina radi i stiče iskustvo u stričevoj ordinacije nakon čega se osamostaljuje i otvara svoju privatnu stomatološku ordinaciju.

Dr Rosa Bašić je predana svom poslu i stalnom usavršavanju iz svih oblasti stomatologije, a sve u cilju da pacijenti dobiju najbolje i najmodernije stomatološke usluge. Član je Stomatološke komore Srbije.


dr ljiljana vujinovic

Dr Ljiljana Vujinović

Rođena je 1986. godine. Srednju medicinsku školu, smer zubni tehničar, završila je u Novom Sadu 2005.god. Nakon toga upisala studije stomatologije koje je uspešno završila 2011.god. sa visokim prosekom. Diplomirala sa ocenom 10 iz oblasti oralne hirurgije. Pripravnički staž obavila u domu zdravlja i na Klinici za stomatologiju u Novom Sadu. Svoja prva iskustva stiče u ordinaciji "Dental studio Corona" u Temerinu.

Dr Ljiljana je posvećena poslu i stalnom usavršavanju, strpljiva je i pažljiva u radu sa odraslima, a naročito najmlađim pacijentima. Redovan je učesnik na kongresima, seminarima i kursevima iz različitih oblasti stomatologije. Član je Stomatološke komore Srbije.


dr mara babic bogdanov

Dr Mara Babić Bogdanov

Završila Medicinski fakultet u Novom Sadu – odsek Stomatologija 2010. godine sa visokim prosekom. Diplomski ispit iz oblasti oralne hirurgije položila sa ocenom 10. Pripravnički staž obavila na Klinici za stomatologiju Vojvodine. U privatnoj praksi radila 7 godina pre nego što se priključila našem timu.

Pohađa kurseve, seminare i kongrese iz različitih oblasti stomatologije. Član je Stomatološke komore Srbije.


jovana radonjic

Jovana Radonjić

Stomatološka sestra


dr rosa basic

Naše vrednosti

Stomatološka ordinacija "dr Rosa Bašić" posvećena je pružanju najkvalitetnijih stomatoloških usluga koje su prilagođene svakom pojedinačnom pacijentu.

Naša ordinacija opremljena je najsavremenijom opremom i materijalima i spremni smo da zadovoljimo potrebe svih pacijenata, od najjednostavnijih popravki do najkompleksnijih stomatoloških zahvata.

Odlazak kod zubara ne mora da bude stresan period. Zato ulažemo maksimalne napore da se svi naši pacijenti osećaju srećno i zadovoljno.

dr rosa basic vrednosti

dr rosa basic kvalitet

Garancija kvaliteta

Svim našim pacijentima garantujemo usluge vrhunskog kvaliteta, rad sa najsavremenijom opremom i najkvalitetnijim materijalima za dugoročan savršen osmeh.

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kroz domaće i strane kurseve, učestvovanju na kongresima i seminarima, stomatološka ordinacija "dr Rosa Bašić" je moderno opremljena ordinacija i u mogućnosti da Vam pruži najbolja terapijska rešenja za Vaš problem.

Stomatološke usluge


Zakažite besplatan pregled

+381 64 175 91 41
[email protected]
Dimitrija Tucovića 2, Novi Sad