DENTALNI TURIZAM U SRBIJI

Dentalni turizam je spoj lepog i korisnog - mini odmor u službi oralnog zdravlja! Vratite se sa odmora sa novim osmehom!

Želite da saznate šta je "dentalni turizam Srbija" i gde u našem gradu možete da pronađete kvalitetne stomatološke usluge po povoljnim cenama? Došli ste na pravo mesto! Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo da dođete do blistavog osmeha o kom ste oduvek sanjali.

Hiljade pacijenata poput Vas dolaze u Novi Sad sa svih krajeva sveta u potrazi za novim, blistavim osmehom koji će trajati decenijama.

Stomatološka ordinacija “Dr Rosa Bašić” opremljena je najsavremenijim tehnologijama i radi isključivo sa materijalima visokog kvaliteta renomiranih svetskih brendova. Pored toga, iza naših profesionalnih stomatologa stoje dokazani rezultati i — najvažnije od svega — bezbroj zadovoljnih pacijenata koji se ponosno smeju širom sveta.

Kako funkcioniše dentalni turizam u Novom Sadu?

Stručnjaci u Stomatološkoj ordinaciji “Dr Rosa Bašić” ceni Vaše vreme, poverenje i novac. Zato od nas možete da očekujete usluge po najvišim svetskim standardima, bez obzira na kompleksnost stomatoloških intervencija. Svakom pacijentu posvećujemo maksimalnu pažnju — brinemo se o Vama od prvog ulaska u ordinaciju do poslednjeg pogleda u ogledalo. Da biste iz naše ordinacije izašli puni zadovoljstva i sa velikim, blistavim osmehom, molimo Vas da nam putem emaila prvo dostavite:

 • OTP (ortopan) snimak gornje i donje vilice
 • Opis problema i zahteva
 • Koje Vas intervencije zanimaju

Onog trenutka kada primimo Vaš zahtev, naši specijalisti će analizirati Vaš slučaj i u kratkom vremenskom roku dostaviti Vam sledeće informacije:

 • Opis neophodnih intervencija
 • Detaljan plan lečenja
 • Vremenski okvir za završetak radova
 • Okviran iznos usluga

Šta možete da očekujete od nas?

Sve naše usluge prilagođene su svakom pojedinačnom pacijentu. Izuzetno su nam važni pacijenti iz inostranstva s toga im posvećujemo puno pažnje kako u ordinaciji tako i oko celokupnog dolaska i boravka u Srbiji. Našim klijentima su na raspolaganju stručni i kompetentni stomatolozi i zubni tehničari.

Besplatne konsultacije i pregledi

rosa basic ordinacija

U našoj ordinaciji, “dentalni turizam Novi Sad” nije samo fraza. Uspeh naše orginacije temelji se, pre svega, u stručnosti našeg stomatološkog tima, kvalitetu materijala i savremenim tehnologijama kojima se služimo. Pored toga, cene naših stomatoloških usluga prilagođene su upravo ljudima poput Vas, a one mogu biti i do 70% niže od cena u zapadno Evropskim zemljama.

Najkvalitetniji materijali

Stomatološka ordinacija “Dr Rosa Bašić” radi isključivo sa materijalima svetskog kvaliteta čija dugotrajnost je dokazana na milionim pacijenata širom sveta, što Vama garantuje osmeh čija će blistavost trajati godinama.

Dodatne usluge

Pored najkvalitetnijih stomatoloških usluga, od nas možete da očekujete i vrhunske usluge smeštaja i dodatne pogodnosti koje su dostupne samo našim pacijentima iz inostranstva. Da bi Vaš boravak u našem gradu bio što prijatniji, od nas dobijate:

 • Besplatan apartmanski smeštaj ukoliko iznos stomatoloških intervencija prelazi 1000 evra
 • Besplatan prevoz od aerodroma, železničke ili autobuske stanice do smeštaja i obrnuto
 • Besplatan prevoz od apartmana do ordinacije i obrinuto
 • Mobilni telefon sa lokalnom karticom na korišćenje za vreme Vašeg boravka

Pored toga, menadžer naše ordinacije i naši stomatolozi biće Vam na raspolaganju 24 časa tokom Vašeg boravka u Novom Sadu. Dobićete njihove broje telefona i moći ćete da ih kontaktirate u svakom trenutku.

 • U koliko preferirate hotelski smeštaj rado ćemo Vam pomoći oko odabira i rezervacije željenog hotela (o Vašem trošku)
 • U koliko Vaš račun ne prelazi 1000€, rado ćemo Vam pomoći oko odabira i rezervacije željenog hotela ili apartmanskog smeštaja

To nije sve!

Kada govorimo o dentalnom turizmu, ne smemo zaboraviti na turistički deo Vašeg boravka u Novom Sadu. Organizovaćemo za Vas turistički obilazak najpopularnijih destinacija u Novom Sadu i Beogradu i još mnogo toga:

 • Fakultativni izleti
 • Obilazak centra Novog Sada i Petrovaradinske tvrđave
 • Obilazak Beograda (Kalemegdanske tvrđave, Knez Mihailove ulice, Skadarlije, Muzeja Nikola Tesla, Belgrade Cabrio Experience, krstarenja Savom i Dunavom)
 • Muzejske ture
 • Vinske ture po Vojvodini
 • Manastirske ture po fruškogorskim manastirima
 • Posete Vojvođanskim salašima

Ukratko o Novom Sadu

Novi Sad dental tourism

Novi Sad je najveći grad u Vojvodini, a drugi najveći u Srbiji - posle Beograda - u kom živi više od 350.000 stanovnika različitih nacionalnosti i kultura. Grad gleda na severne padine Fruške gore i situiran je na levoj obali Dunava.

U pogledu pristupačanosti, položaj Novog Sada je izuzetno povoljan jer je autoputem povezan sa Beogradom, ali i velikim evropskim prestonicama poput Budimpešte, Beča, Atine i Bukurešta.

Pored toga, Novi Sad je i jedan od najznačajnijih kulturnih centara Srbije. Međutim, najupečatljiviji deo grada je svakako Petrovaradinske tvrđava koja je sagrađena 1790. godine. Na Petrovaradinskoj tvrđavi se svake godine organizuju brojne manifestacije. Jedan od najvećih i najpopularnijih letnjih muzičkih festivala u Evropi - EXIT Music Festival - koji poseti oko 250 do 350 hiljada mladih ljudi, održava se upravo na Tvrđavi.

Za više informacija o Novom Sadu - šta posetiti, šta videti i gde odsesti - pogledajte na stranici Turističke organizacije Novog Sada.

Očekujemo Vas!

Kontaktirajte nas danas

+381 64 175 91 41
[email protected]
Dimitrija Tucovića 2, Novi Sad