Šta su fasete i da li su Vam potrebne?

Zubne fasete su poznate kao viniri i predstavljaju najmanje invanzivnu metodu korekcije boje, položaja i oblika zuba. Postavljanje zahteva minimalno brušenje zuba, a u određenim slučajevima i bez brušenja.

Viniri su danas izuzetno popularni jer Vam omogućavaju da brzo i lako dobijete osmeh kakav ste oduvek želeli.

Najbolji kandidati su pacijenti koji imaju sve zube, odnosno nemaju zube sa već postavljenim krunicama. Ukoliko određeni zub već ima krunicu, nije moguće postaviti fasetu, ali je zato moguće postaviti novu krunicu koja će se po obliku i boji savršeno uklopiti sa ostalim zubima.

Šta od nas dobijate i šta možete da očekujete?

U našoj ponudi su fasete od kompozita, fabrikovane fasete – edelweiss i keramičke fasete – sve usluge pružano od najvalitetnijeg materijala.

Prilikom pregleda, i u dogovoru sa pacijentom, odlučićemo koji tip je najadekvatniji kako bi pružili maksimalan estetski rezultat za izgled zuba kakav zaslužujete. Zakažite besplatan pregled i uverite se u naš kvalitet.

Naši stomatolozi su izuzetno pedantni i maksimalno posvećeni Vašim potrebama i željama. Potrudićemo se da iz naše ordinacije izađete nasmejani i srećni. Ukoliko ste zainteresovani da vidite kako radimo, pozivamo Vas da pogledate galeriju naših radova.

Zakažite besplatan pregled

+381 64 175 91 41
[email protected]
Dimitrija Tucovića 2, Novi Sad