Šta su laseri i laserska stomatologija?

Laseri su uveli nove poglede na terapiju u stomatologiji. Reč je o modernim, elegantnim i komfornim uređajima, kako za doktore, tako i za pacijente.

Laseri imaju veliku moć! Laserima je moguće uraditi operaciju BEZ NOŽA-SKALPELA, BEZ KRVI, BEZ KONACA! Zarastanje i oporavak daleko je brži od klasične hirurgije! Laseri su zaista ČAROBNI! To je prava reč koja opisuje sve njegove mogućnosti.

Sa laserima je moguce uraditi:

  • hirurške operacije mekih tkiva bez skalpela( gingivektomija, frenulektomija, ekscizija)
  • terapiju lečenja kanala korena pri endodontskoj terapiji
  • modelaciju gingive usled nepravilnosti ili kao priprema za protetičke radove
  • izbeljivanje zuba
  • terapiju afti i herpesa
  • lečenje parodontopatije (paradentoza)

U našoj ordinaciji imamo dva lasera:

Biolase EZlase – laser za meka tkiva

ezlase

BIOLASE je globalni lider u proizvodnji dentalnih lasera. Uz sve prednosti ovog lasera u raznim terapijama, u mogćnosti smo da Vam pružimo i lasersko izbeljivanje zuba baš putem ovog lasera.

Kavo Key laser 3 – laser za meka ali i čvsta tkiva

kavo laser

KaVo je nemačka kompanija sa tradicijom od preko 100 godina u proizvodnji dentalne opreme i jedan je od globalnih lidera u proizvodnji iste.

Kavo Key Laser 3 Vam pruža NOVE mogućnosti POPRAVKE ZUBA BEZ „BUŠILICE“.

Takođe, ovim laserom se vrlo uspešno izvodi terapija parodontopatije zuba, endodontska terapija, operacije kako mekih tako i tvrdih tkiva.

Kavo Key Laser 3 se pored velikih mogućnosti naročito istakao u skidanju konkremenata i nekrotičnog cementa na korenu zuba u paradontalnim džepovima. Sa sistemom za detekciju količine konkremenata sa sigurnošću možemo ukloniti sav konkrament i nekrotični cement sa korena zuba. Kao takav KaVo Key Laser 3 predstavlja odličan laser u svrhu lečenja paradentoze.

Za više informacija najbolje je doći na pregled i besplatne konsultacije kako bi odredili šta je za Vas najboje rešenje.

Zakažite besplatan pregled i sa našim stomatolozima odredite detaljan plan terapije koja će biti maksimalno prilagođena Vama. Naši stomatolozi su nežni i ulažu maksimalne napore da svaka stomatološka intervencija bude bezbolna i prijatna.

Zakažite besplatan pregled

+381 64 175 91 41
[email protected]
Dimitrija Tucovića 2, Novi Sad